Próbavásárló leszek

Érdeklődjön, vásároljon, egyen, igyon, és mi fizetünk azért, hogy elmondja: milyen volt?

Kedves Leendő Próbavásárlónk!

Legyen Ön is próbavásárlónk, kattintson az alábbi linkre és kezdje meg regisztrációját. Ha valamelyik kérdésre nem tud azonnal válaszolni, jelölje …-al és később is meg tudja adni, vagy felhívjuk, hogy pontosítsunk!REGISZTRÁCIÓ


Figyelem, nem minden kérdést kötelező kitölteni, de minél pontosabb a regisztráció, annál több munkával tudjuk a jövőben megkeresni!
Amennyiben regisztráció előtt vagy közben további kérdése merülne fel, és arra a lenti gyakori kérdésekben esetleg nem talál választ, hívjon minket: 06-1-339-0835 vagy +36 70 866 4530. Örömmel segítünk!

Gyakori kérdések

Mi a próbavásárlás? / Milyen jellegű tesztjeink vannak?

Az erősödő piaci versenyben a vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal a vásárlóik (ügyfeleik) elégedettek legyenek, és vásárlási döntéseiknél ismételten az ő termékeiket és szolgáltatásaikat válasszák. Ilyenek pl. áruházláncok, élelmiszeripari- ruházati és más termékeket árusító üzletláncok, drogériák, bankok, éttermek, csomagküldő szolgálatok, autókereskedések, benzinkutak, kölcsönzők, hotelek, utazási irodák, mozik, taxi vállalatok, ügyfélszolgálatok stb. A próbavásárlás lehet egy szolgáltatás igénybe vétele is (pl. pizza rendelés, bankszámlanyitás, szervizszolgáltatás stb.) vagy érdeklődés személyesen, telefonon vagy interneten.

Mi a számlaképesség?

Az a jelentkező tud munkát vállalni cégünknél, aki vagy egyéni vállalkozó, cég vagy szövetkezet által kibocsátott számlát tud biztosítani elvégzett munkájáról. Minden egyéb megoldás nem megfelelő. Az adószámos magánszemély nem elegendő. Amennyiben Ön nem vállalkozó, de ismeretségi körében családjában van, aki az ön tevékenységéről tud számlát kiállítani, akkor ebben a formában is tudja végezni ezt a munkát. Amennyiben nem tagja semmilyen szövetkezetnek, de diák vagy nyugdíjas, segítünk, mely szövetkezetekkel állunk kapcsolatban, akiken keresztül munkát tud vállalni.

Milyen tevékenységi körökről tudunk számlát befogadni?

Piackutatás vagy adatfeldolgozás. SZJ 7320.

Hogyan lehet jelentkezni a tesztekre és mikor/meddig lehet elvégezni azokat?

Amennyiben a megbízás jellege (pl. hely, időpont, vásárló típus, szolgáltatás sajátosságai stb.) összhangban vannak az Ön adataival, felkérjük Önt, hogy vegyen részt a próbavásárlói programban. A részvétel önkéntes. Tájékoztatjuk a feladatról, és biztosítjuk a megfelelő felkészítést az Ön számára. A tesztek leosztása előtt az oldalon tájékozódhat a munka határidejéről. Egyes esetekben mi keressünk meg shoppereinket telefonon, hogy felkínáljunk egy profiljukba illeszkedő tesztelési lehetőséget.

Mikor jár útiköltség térítés?

Amennyiben a tesztvásárló nem a lakhelyén végzi a tesztelést igényelhet útiköltséget. Elbírálása egyedileg történik.

Hol vannak munkáink?

Az egész ország területén végzünk próbavásárlásokat.

Mennyi tesztet kell elvégezni egy hónapban?

Minden próbavásárlónk annyi tesztet végez egy hónapban, amennyit teljesíteni tud a saját belátása szerint.

Vissza a lap tetejére